torsdag 27. september 2007

Fra skrap til skatterHer har vi brukt en ”rå” boks fra Cosmo Cricket. Denne har fått et dekke av papirer fra Autumn Leaves (Rhonna Fahrer), fine bånd, et stempeltrykk fra Magnolia og blomster fra Prima som er limt på. Nå er denne boksen innkjøpt rå, men man kan gjerne bruke tomme Pringlesbokser til samme formål (de er gjerne veldig fine som oppbevaring for strikkepinner og heklekroker).

De fleste har notatbøker og skrivebøker hjemme som ikke nødvendigvis ser så spenstige ut, de fleste er vel heller kjedelige. Disse kan man med enkle grep gjøre ganske mye mer funky. Her viser vi ei bok dekorert med fine papirer fra Autumn Leaves. Siden disse nok kommer til å brukes en del er det lurt å lakke de med decoupagelakk eller vannløselig hobbylakk, da tåler de litt mer bruk.
Finner man ikke skrivebøker i ønsket format kan man lett lage egne. Dette får man enkelt til ved hjelp av en Zutter Bind-it-all. Her har vi vist et forslag hvor vi har brukt baksida av ei tegneblokk til permer, disse har blitt trukket med papirer fra Autumn Leaves og dekorert med Primablomster.
 
Cosmo Cricket har flere typer rå bokser, ikke bare sylinderformede. Denne sigarboksen er ypperlig som en gaveeske eller til f.eks. oppbevaring av hårstrikker og –spenner. Denne boksen har vi dekorert med papirer fra Daisy D, blomster fra Prima og med bånd.

Noe vi ofte tenker på som skrap/søppel er emballasjen til scrappesakene. De bør få innvilget asyl og gis et nytt liv utenfor søppelbøtta som kort. Slike kort blir gjerne ganske kule, og her viser vi 2 kort laget av emballasje til Heidi Swapp-stæsj, dekorert med Daisy D papirer, Primablomster og rub-ons fra Making Memories.

Ingen kommentarer: