tirsdag 12. februar 2008

Bilder i lange baner

Her kommer det bilder i lange baner fra messen. Dette er noen av godbitene som er på vei inn i butikke. De fleste produktene vil være klar i løpet av mars, noen få er klar allerede, og noen kommer ikke før i april. Men som dere ser er det mye å glede seg til.

Først ute er noen nye produkter fra Tim Holtz. I tillegg til mini grungboardene og stempeloppbevaringen har han også lansert kjempekul pynt i metall.My Minds Eye har som vanlig mange nye flotte papirer, og du vil i løpet av kort tid i alle fall finne de noen av de nye papirene samt pynt herifra.

En av mine favoritter på messen er papirene dere ser under her. Dette er en helt ny serie fra en helt ny designer. Disse gleder jeg meg virkelig til å få inn. Papirene er kjempenydelige, og bare vent å se alt det spennende der kan gjøre med disse.


Oktober Afternoon er også en hit. De nye papirene, rub-ons'en, stemplene og minialbumene er kjempelekre. Disse kommer i april.


Jenni Bowlin kom med 2 nye papirserie, de dere ser under samt en serie i brunt - den er kjempenydelig, men jeg har dessverre ikke bilde av den her. I tillegg kommer hun med nye journaling set, mini label paper, noen utrolig kule kalender ark i 6x6. Og det beste av alt - alt er klar til å sendes ut!

På memory Trends i høst tok vi inn noen nyyydelige glitterpapirer, disse ble så populære i butikken at vi ikke rakk å legge de ut i nettbutikken. Nå har de kommet med nye design, som snart er på vei til oss.

Hambly svikter ikke :-) Nye overlays, rub-ons og flotte papirer. Gled dere. Disse er kjempelekre.
Crate Paper er ENDELIG på banen igjen. Og de skuffer ikker. 4 nye serier komde med, og 3 av dem er bestilt inn sammen med mesteparten av det nye tilbehøret.
Cosmo Cricket er stadig en favoritt hos oss. Og her er noen av de nye papirene herifra.
Basic Grey har som alltid en flott stand med mange flotte eksempler. De nye papirene er også lekre, og er mye finere IRL enn bildene på nettet klarer å vise.

Making Memories har gjort det i gjen. Mye nytt og spennede fra denne kanten. Nye papirer, journaling blokker, clear stamps, filt alfa, nye mini alfa! i flotte farger og mye mye mer. Men det som har gjort mest inntrykk er den nye fantastiske lille maskinen Slice - bilder og forklaring kommer i morgen etter at jeg har fått testet den litt mer ut.

Og i morgen skal jeg ut og bestille enda flere godbiter. Følg med for flere bilder :-)

9 kommentarer:

ParentesFantomet sa...

Såååå mye lekkert!!!! Dette blir bare så utrolig bra.
Men den ene serien til Crate Paper du ikke tar inn, det er ikke tilfeldigvis den som er lilla?

ania sa...

Ååååååå jeg tror jeg ser MM tiny alpha???? YAY!! Og er det ikke Theresa COllins du snakker om her nå? Tror jeg gjenkjenner noe selv om noe og virket nytt hmmmm :)

CHRISTINE sa...

ÅÅÅH! SÅåååå mye fint :D Regner med at du SELVFØLGELIG stikker innom Elsie sin booth i morgen og bestiller massemassemasse :D *wink*

mo9ca sa...

*hopper av glede*
Kan det bli bedre??
Gurimalla så masse lekkert som kommer!!!
-spesielt gøy var det å se at MM re-lanserer minialphaene sine, og i enda flere lekre farger!!

Guriland!!
Jeg gleder meg!!!

Lene S sa...

Ååå sikle.......... Så mye fint! Kos dere videre :o)

mari sa...

å fyttigrisen eg glede meg te du komme hjem!!!herrepitter så møje flott!!!

yummy yummy yummy!!!

Wenche sa...

My godis her. Kos dere på messe.

_Kine sa...

Oooh, MM tiny alpha! Gjett om jeg skal hamstre når de kommer :D
Teresa Collins har designet for Junkitz før, hun er kjempedyktig!! :D

Oddbjørg sa...

WOW WOW WOW dåner rett og slett.

Blir digg å se alt dette IRL

Kos deg masse, masse, masse