onsdag 13. februar 2008

Enda flere bilder

Da nærmer messen seg slutten, siste dag i morgen. Så langt har det være mye fint å se på, men egentlig lite nytt, men et par produsenter har skilt seg ut. Ellers er det mye etterligninger, nesten like mønster og mye de samme temaene som går igjen.

Har du gutt kan du glede deg, for det kommer mange fine guttepapirer - endelig. Og babypapirer florerer det også av.

Er dere klar for flere bilder?

Her kommer min soleklare favoritt fra messen; Slice fra Making Memories! Endelig en liten og nett elektronisk kuttemaskin. Den veier lite, tar liten plass, kutter fint, er utrolig enkel i bruk, du kan kutte hvor du vil på arket og mye, mye mer. Følg med for introduksjonstilbud på denne når den er klar for utsendelse i Juli.

Enda en favoritt. Liker du shimmer på papir, cardstock, kort osv? Da er dette noe for deg! Forklaring, bilder og demonstrasjon kommer!Scrapworks har kommet med noen utrolig søte mini clear album. Disse er klar til utsending i slutten av måneden. Sammen med clear albumene har vi også bestilt inn noen tøffe vinyl stickers som passer perfekt i clearalbum. Men de kan selvfølgelig også brukes på papir.

Prima kan mer enn å lage blomster. Nå kommer de med utrolig mye stilig. Vi nevner filt i mange varianter, overlays, flere clear stamps, bling +++


JUHU! Sassafrass imponert med nytenkning på mønsterpapirene sine. Alle de nye papirene deres måler litt mer enn 12x12. På den ekstra plasen har de lagt til en bord med kant som matcher papirene i serien! Utrolig smart og tøff løsning! Disse papirene er klar om ca 2 uker!
Pynt fra 7 Gypsi vil også være og finne hos oss om ikke så alt for lenge. Er det noen som kan pynt og dekor så er det vel 7 Gypsi.


3 kommentarer:

mari sa...

oioioi, me like!!!!
de blondegreiene fra prima var rålekre!!!


truffet mange kjekke folk?
fått mere dere masse kjekt?*fnis*

gleder meg til å se alt du har bestilt inn!

ParentesFantomet sa...

Prima og shimmer og 7 gypsies oh my!
Det var seriøst mye kult der :) Gleder meg til å teste produktene

ania sa...

Yumyum! Sassafras!!!!